joi, 26 decembrie 2013

Aveti grija de sanatatea copilului vostru?

Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului vostru?
În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi - vitamine şi minerale - în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor. Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveşte sănătatea şi activitatea zilnică a copiilor, influenţând în mare măsură atât dezvoltarea, cât şi viaţa de adult.

MULTIVITAMINE PENTRU PREŞCOLARI Şi ŞCOLARI: Faptul că alimentaţia copiilor nu este ideală este bine cunoscut. În plus, alimentele şiau pierdut foarte mult din valoarea nutritivă iniţială. Din aceste motive, este deosebit de important consumul de suplimente alimentare care să conţină vitamine şi minerale.
Tabletele masticabile Lion Kids au fost create pentru preşcolari şi şcolari mici. NU conţin zahăr, coloranţi sau conservanţi. Tabletele au forma unor figurine de animale. Produsul există în două variante: cu aromă de fructe tropicale şi de ciocolată. Lion Kids Punch with Vitamin D conţine în plus vitamina D, care intervine în absorbţia calciului şi fixarea acestuia în masa osoasă.
Daca va iubiti copilul ,ajutati-l sa creasca frumos si armonios.
Produsele CaliVita Lion Kids se pot comanda ACUM AICI :
http://www.mypurnutrition.com/produse/ .
Pentru sanatatea ta ,

Giony

sâmbătă, 7 decembrie 2013

Stiti ce sunt varicele?



Varicele reprezinta dilatatii ale venelor superficiale localizate in special la membrele inferioare .Intr-un stadiu mai avansat de evolutie , pe langa formarea unor noduli pe traiectele venoase , tegumentele care acopera inflamatiile se inchid la culoare si apar edemele , acumulari de lichid in tesut , care usureaza stabilirea diagnosticului . Este necesara examinarea Doppler pentru a evalua gradul de degradare functionala a valvelor . Varicele apar aproape sigur daca valvele venoase nu s-au dezvoltat optim dintr-o cauza ereditara sau daca , in timpul vietii , au fost deteriorate sub influenta unor factori infectiosi , inflamatorii sau degenerativi .
Alte cauze ar mai fi : hipercoagularea sangelui , leziuni ale venelor , tumori canceroase .
La femei aparitia varicelor mai este provocata si de dereglari hormonale , ingrasare , sarcini repetate , celulita , purtarea imbracamintii prea stramta , pantofi cu toc inalt , depilari cu ceara fierbinte , expuneri abusive la soare , anticonceptionale . Obezitatea cronica , profesiunile statice , varsta inaintata , dieta incorecta , alcoolul , fumatul , regim de viata sedentar , pot genera la randu-le semnele clinice caracteristice ale afectiunii: senzatii de greutate si arsura in gambe , evidentierea venelor , dureri la mers .
Tratamentul cu produse naturiste CaliVita are cel mai mare efect si nu dauneaza cu nimic . Produsele Calivita folosite in aceasta afectiune sunt : Mega Protect4life ,Ginkgo XC , Vein Protex si Vein Care . Ele se pot comanda ACUM AICI : http://www.mypurnutrition.com/produse/ .
Pentru sanatatea ta ,

Giony