miercuri, 8 ianuarie 2014

V-ar plăcea să rămâneţi tineri?



Vă pot fi de ajutor acele vitamine si suplimentele nutritive care joacă un rol antioxidant în organism şi, astfel, participă la apărarea faţă de acţiunea distructivă a radicalilor liberi.
Beta-carotenul este un antioxidant puternic, cu acţiune sinergică în organism. Apelaţi la ajutorul natural oferit de vitamine si suplimentele alimentare CaliVita !
Beta-carotenul este o provitamină A. Acesta este transformat în ficat în vitamina A, în funcţie de necesităţile organismului. Creşte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de îmbolnăviri şi, în primul rând, faţă de transformările maligne.
Beta-carotenul poate fi găsit în orice plantă verde, principalele surse fiind: rubarba, morcovul, prazul, varza creaţă, iar dintre fructe, pepenele şi caisele. De multe ori însă, alimentele consumate sunt poluate cu substanţe nocive -cadmiu, nitraţi- , de aceea se recomandă consumarea de suplimente alimentare.

Suplimentele nutritive alimentare sunt din culturi organice si nu au substante toxice .
Produsele CaliVita sunt naturale 100% si nu au efecte secundare ,nu dau dependenta si nu intoxica ,ele sunt reglatoare , adica completeaza numai deficienta din organism .

Aceste produse deosebite se pot comanda ACUM AICI ; http://www.mypurnutrition.com/produse/ .
Pentru sanatatea ta,

Giony