miercuri, 9 aprilie 2014

De ce să începem o cură de slăbire?

Deoarece greutatea corporală ideală şi frumuseţea unui corp bine proporţionat constituie cheia sănătăţii şi succesului. O cură de slăbire eficientă nu poate fi concepută fără consumarea unor suplimente alimentare care să ajute la menţinerea sănătăţii şi a tonusului muscular. Mai mult, acestea au efect energizant, contribuind la succesul curei de slăbire.
CROMUL: Este un element esenţial în metabolismul proteinelor, lipidelor şi glucidelor.
Forma biologic activă este picolinatul de crom, care ajută la asimilarea aminoacizilor, accelerează sinteza proteinelor şi are o influenţă benefică asupra proceselor metabolice. Toate acestea asigură o rezistenţă mai mare la solicitări şi o regenerare mai rapidă a ţesuturilor organismului. În plus, stimulează metabolismul glucidic, accentuează efectul insulinei şi stabilizează echilibrul energetic, deoarece reglează în permanenţă nivelul glicemiei.

HIDROXICITRATUL (HC) se extrage din fructul plantei Garcinia Cambogia, originară din India de Sud şi Thailanda. Poate fi de ajutor pentru cei care doresc să slăbească, deoarece reduce pofta de mâncare şi, astfel, organismul "se mulţumeşte" cu alimente mai puţine. În plus, împiedică transformarea glucidelor în lipide şi, ca urmare, se depun mai puţine grăsimi în organism. Prin influenţarea proceselor de digestie, împiedică formarea colesterolului şi a acizilor graşi. Aportul de HC creşte nivelul energetic al organismului în timpul meselor, deci arderea grăsimilor, şi, în consecinţă, în organism se va depune o cantitate mai mică din alimentele consumate. HC şi cromul acţionează sinergic.

Aceste substante benefice organismului se gasesc acum in produsul naturist CaliVita-Citrimax&Cromium si se poate comanda AICI cu o reducere de 30% : http://www.mypurnutrition.com/products .
Pentru sanatatea ta,

Giony