duminică, 24 august 2014

Ai grija de copilul tau?

Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului dumneavoastră? În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi - vitamine şi minerale - în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor. Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveşte sănătatea şi activitatea zilnică a copiilor, influenţând în mare măsură atât dezvoltarea, cât şi viaţa de adult.

   MULTIVITAMINE PENTRU SUGARI de la CaliVita- Infant Formula. În dezvoltarea unui copil, etapa de sugar este determinantă. Un sugar alimentat corespunzător este mai sănătos şi în etapele următoare, se dezvoltă mai bine, învaţă mai repede. În general, nici alimentele pentru sugari, nici alimentele consumate de mamele care alăptează nu conţin vitamine în cantităţi suficiente. De aceea, este importantă suplimentarea consumului de vitamine deja în etapa de sugar.
Infant Formula conţine multivitamine naturale, uşor absorbabile. Vitamina A este extrasă din uleiul de peşte, iar vitamina E din uleiul vegetal; vitaminele B şi C sunt, de asemenea, de provenienţă naturală. Toate acestea pot fi administrate cu uşurinţă, produsul fiind un sirop cu gust plăcut.
Nu crezi ca merita sa faci un efort si sa-ti ajuti copilul?

Produsul naturist Infant Formula se poate comanda acum si AICI : http://www.mypurnutrition.com/products/infant-formula  .
Pentru sanatatea copilului tau