vineri, 3 aprilie 2015

Antibiotic natural

Va prezint acum cel mai puternic antibiotic natural-usturoiul.
Ştiţi câtă putere de viaţă poate exista într-o plantă obişnuită?
Usturoiul este o plantă aromată, cunoscută de multă vreme pentru efectele sale benefice la adresa sănătăţii. Conţine mai mult de 200 de substanţe biologic-active: vitamine, minerale, aminoacizi şi enzime.
Intervine favorabil în numeroase funcţii ale organismului.
Usturoi şi pătrunjel - o combinaţie eficientă utilizată în medicina tradiţională - cu o largă gamă de efecte purificatoare. CaliVita ne ofera produsul naturist Garlic Caps, fara efecte secundare . Deoarece se prezintă sub formă de capsule, oferă toate beneficiile usturoiului, dar fără efectele nedorite ale usturoiului proaspăt (miros neplăcut, arsuri gastrice).
Scade nivelul colesterolului "rău" din sânge (LDL) şi, în acelaşi timp, creşte nivelul colesterolului "bun" (HDL), reducând riscul aterosclerozei. Datorită efectului său vasodilatator, poate acţiona benefic în anumite tipuri de dureri de cap. Este un antihipertensiv natural. Datorită proprietăţilor sale de tip antibiotic, ajută la tratarea mai rapidă a infecţiilor de la nivelul căilor respiratorii şi a altor infecţii. Se poate utiliza cu succes în îmbolnăviri provocate de microorganisme (ciuperci, bacterii, virusuri).Previne racelile si intareste imunitatea organismului.
Se poate consuma si de catre copii.Acest produs CaliVita se poate comanda aici : http://www.mypurnutrition.com/products/garlic-caps .
Pentru sanatatea ta ,

Nelu G.